Thursday, July 24, 2008

Konsert Silantra Muzika Kem Muzik Sekolah Menengah Kebangsaan









Salam semua geng....
Aku baru balik dr. Indera Mahkota Pahang setelah berada disana lebih kurang seminggu. Aku p sana dengan pasaukan brass yang terdiri dr 6 org ahli, 1 flute, 4 trompet dan 1 trombone...untuk apa?
Budak2 aku nie terpilih untuk menyertai orkestra Kem Silantra Muzika (Kem Muzik 2008). Ahli orkestra terdiri dari pelajar2 seleuruh negara. Alat2 muzik yang ditonjolkan adalah dari Sarawak, Sabah, Gamelan, Caklempong, Moden dan tradisional lain...peh boleh tahanlah sebab budak2 nie ada yg dah grade 8 dalam muzik nie walaupun baru 15 16 tahun.....ada yg akan menduduki peperiksaan diploma muzik....Tahnish...
Aku kat sana dengan peserta Mystar Ntv7 kalau x silap aku, EMEER ISkandar...skrag nie dah form 1, sekolah kat SMK INDERA MAHKOTA 2...very friendly budak tu...selain tu budak violin dr melaka and johor jugak bersama aku...muda2 lagi dah mantp dlm mengendalikan alat nie...
Maybe tahun 2009 Kem Muzik ni akan ke Perlis, kami jawatankuasa produksi dan dok rancang lagu2 yang akan dketengahkan serta mengenalpasti pelajar2 yang berbakat untuk menyertai KEM MUZIk dan seterusnya menjayakan KOnsert tersebut...

4 comments:

syukur said...

kau jadi cikgu muzik ker jorasmin ?? wa wa... mesti terror petik gitar ni !!

Nimsaroj said...

hehehe xlah jugak...nak bagi rosak oklah hehehe

jebat said...

woiit bro,ni ada url blog yg tak siap..ada benda bleh link aje ye
http://jebat-thebestofme.blogspot.com/

Jorasmin Isa said...

adoi mengimbau la...

Popular Posts